Let's relax

Let's enjoy

Let's recharge

Let's shine

Let's Elizabeth S


We go beyond beauty...


Bij Elizabeth S worden schoonheidsbehandelingen en gelaats- en lichaamsverzorgingen in een gezellige huiselijke sfeer aangeboden. Zichtbare huidverbetering, persoonlijk advies en ontspanning staan daarbij centraal.

Maar we zijn zoveel meer dan een schoonheidssalon. Een verzorgd uiterlijk start immers steeds aan de binnenkant. Wie niet voor zichzelf zorgt op mentaal vlak, kan nu eenmaal niet ten volle stralen. Om ook met je mindset aan de slag te gaan, kan je terecht bij onze in-house experts. 

Om de verwennerij compleet te maken, bieden we sinds kort ook de optie om te overnachten aan. Ons doel is om jou te doen ontspannen en je van stress en onzekerheden te verlossen, zodat je verfrist en met een rustig hoofd weer naar huis gaat. We verwelkomen je met veel plezier en een hoge dosis gastvrijheid! 


Groepspraktijk

Intussen is Elizabeth S uitgegroeid tot een groepspraktijk voor uiterlijk en mentaal welzijn en zijn er 2 collega’s bijgekomen.

Psycholog Sija staat in voor coaching en counseling, het opbouwen van veerkracht en emotioneel welzijn.

Diëtiste Astrid neemt je voedingspatroon onder de loep en helpt je op weg naar de beste versie van jezelf.

Woordje van zaakvoerster Liesbeth

Aangezien ik opgroeide als dochter van een schoonheidsspecialiste, bracht ik als kind al veel tijd door tussen allerhande potjes, crèmes en borsteltjes. Ik vond het altijd leuk om met oude make-uprestjes te experimenteren.

Mijn creativiteit werd steeds meer geprikkeld, dus toen ik oud genoeg was, koos ik voor de bachelorstudie ‘leraar in de plastische kunsten’ aan Katholieke Hogeschool Brussel. Tijdens mijn beroepsjaren in het onderwijs schoolde ik me bij tot visagiste in het gerenommeerde House of Orange in Amsterdam. Later behaalde ik mijn diploma schoonheidsspecialiste en volgde ik diverse cursussen in massage- en ontspanningstechnieken.

In 2003 zette ik de stap en nam ik mijn moeders schoonheidssalon Veerle, dat sinds 1976 bestond, over. Mijn passie voor interieur leidde er intussen toe dat de zaak werd uitgebreid met een zolderloft waarin gasten kunnen verblijven. Het belangrijkste voor mij is dat mijn klanten tot de ultieme ontspanning komen en met een goed gevoel, zowel over hun uiterlijk als hun innerlijk, terug naar huis gaan.