Lichaam en massages

"You're only a massage away from a good mood"


SPA- pedicure of -manicure

Deze behandeling omvat het knippen en vijlen van je nagels, het verzorgen van je nagelriemen, het verwijderen van eelt of eeltpitten en het verwennen van je handen of voeten met een wash & scrub. Als afsluiter geniet je van een verlichtende voet- en beenmassage of krijgen je nagels, handen en bovenarmen de nodige hydratatie met oliën en handcrème.

€35

Je kan deze behandeling ook aanvullen met het aanbrengen van kwalitatieve nagellak.
longwear nail polish PROnails

+10€

rugverzorging

Dode huidcellen worden door middel van een scrubmassage verwijderd. Daarna geniet je van een rugpakking die aangepast is aan jouw huid (detax/hydra). De verzorging wordt afgesloten met een zalige rugmassage met warme oliën.

50’ – 65€

relaxmassage Elysee

Deze behandelijk is een eigen creatie. Ze bestaat uit een combinatie van verschillende technieken en specialisaties die in ultieme ontspanning resulteren.

  • Schouder, nek en hoofdmassage 25’ - €30

  • Rugmassage 30’ - €40

  • Rug, schouder, nek en hoofdmassage 45’ - €55

  • Lichaam 60’ - €70

  • Lichaam 80’ - €90

Japanse gelaatsmassage

Hierbij wordt gebruikgemaakt van een oosterse relaxatietechniek die bestaat uit heel subtiele en zachte bewegingen. Het bespelen van de drukpunten op het gelaat en hoofd zorgt voor een zeer ontspannen gevoel. Deze behandeling wordt ook als therapie aangeraden bij slapeloosheid en stress.

40’ - €50